From 4 juli förlängs leveranstiden pga semester. Alla ordrar hanteras den 22 juli

Om oss

Välkomna till Nuni Global!

En kärlekshistoria med mycket motgångar, en brinnande eld för entreprenörskap hos Aida och Eben och en resa till Ghana som slutade i att vi blev fast där – mycket längre än planerat – på grund av pandemin. Nuni Global är ett familjeföretag som startade 2020, mitt i samma veva som pandemin spred dig. Flyg efter flyg ställdes in, vi väntade vårt andra barn – vår Alaina – och hade fler frågor, än svar. Efter en Instagram-story fick Aida frågan av en vän: ”vad använder du för produkter till din hy?”. En fråga, ett svar – det var vad som krävdes för att Nuni Global skulle ta form och expandera i ilfart. Produkterna har talat för sig själva – och det är vi otroligt stolta över.

Oraffinerat, handgjord sheasmör och black soap är simpla produkter – men som besitter helt fantastiska egenskaper. Med sina antibakteriella, antiinflammatoriska, återfuktande, renande egenskaper – har de varit lösningen till alla möjliga hud- och håråkommor. I tusentals år har de gjorts och använts i Ghana – och flera afrikanska länder – och var faktiskt Cleopatras favoriter när det kommer till hudvård. Det går att prata länge och mycket om hur fantastiska produkterna är för hud- och hårvård. 

Men framförallt allt är de historia, kultur och arv. Gjorda av magiska kvinnor i Ghana – och där inkomsterna efter våra stora inköp, stärker deras socioekonomiska förhållanden. Och vilket i sin tur möjliggör utveckling för hela lokalsamhället, där de bor – för familjerna, barnen och andra kvinnor. För att kvinnorna investerar i samhällsutvecklingen. Detta är vårt absoluta varför. Och du, som kund, har möjliggjort detta. Det är vi dig evigt tacksamma för. 

Vi ämnar att fortsätta hålla samma linje i Nuni Global: kvinna, fantastiska råvaror och DU.

Tack för att du är med i denna fantastiska cirkel. Vi hoppas att du ska älska produkterna – från naturen och kvinna, direkt till dig. 

Kramar🤎

Aida och Eben 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.