Om oss

Välkomna till Nuni Global!

En kärlekshistoria med mycket motgångar, en brinnande eld för entreprenörskap hos Aida och Eben och en resa till Ghana som slutade i att vi blev fast där – mycket längre än planerat – på grund av pandemin. Nuni Global är ett familjeföretag som startade 2020, mitt i samma veva som pandemin spred dig. Flyg efter flyg ställdes in, vi väntade vårt andra barn – vår Alaina – och hade fler frågor, än svar. Efter en Instagram-story fick Aida frågan av en vän: ”vad använder du för produkter till din hy?”. En fråga, ett svar – det var vad som krävdes för att Nuni Global skulle ta form och expandera i ilfart. Produkterna har talat för sig själva – och det är vi otroligt stolta över.

Oraffinerat, handgjord sheasmör och black soap är simpla produkter – men som besitter helt fantastiska egenskaper. Med sina antibakteriella, antiinflammatoriska, återfuktande, renande egenskaper – har de varit lösningen till alla möjliga hud- och håråkommor. I tusentals år har de gjorts och använts i Ghana – och flera afrikanska länder – och var faktiskt Cleopatras favoriter när det kommer till hudvård. Det går att prata länge och mycket om hur fantastiska produkterna är för hud- och hårvård. 

Men framförallt allt är de historia, kultur och arv. Gjorda av magiska kvinnor i Ghana – och där inkomsterna efter våra stora inköp, stärker deras socioekonomiska förhållanden. Och vilket i sin tur möjliggör utveckling för hela lokalsamhället, där de bor – för familjerna, barnen och andra kvinnor. För att kvinnorna investerar i samhällsutvecklingen. Detta är vårt absoluta varför. Och du, som kund, har möjliggjort detta. Det är vi dig evigt tacksamma för. 

Vi ämnar att fortsätta hålla samma linje i Nuni Global: kvinna, fantastiska råvaror och DU.

Tack för att du är med i denna fantastiska cirkel. Vi hoppas att du ska älska produkterna – från naturen och kvinna, direkt till dig. 

Kramar🤎

Aida och Eben 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.