From 4 juli förlängs leveranstiden pga semester. Alla ordrar hanteras den 22 juli

Black soap

Ingredienser: Groblad, kakao, rostade blad från palmträd, kokosolja och oraffinerat sheasmör. Kan innehålla spår av nötter.

Vad är black soap bra till?


Black soap kan, precis som sheasmöret, också passa alla hudtyper. Med sheasmöret som huvudingrediens och askan från rostade palmblad, lämnar tvålen efter sig fukt på hyn men också en känsla av renhet! 

Hur använder man black soap?

En hårdtvål som används för att rengöra ansiktet, men också för att tvätta kroppen vid dusch. Black soap kan användas som sminkborttagning på kvällarna exempelvis och är också ett fantastiskt bra schampo-alternativ. När du använder tvålen till håret så behöver du ta en liten bit av tvålen, gnugga mot hjässan i blött hår, schamponera med löddret som bildas och skölj ur! 

Hur ofta kan man använda black soap?

Black soap kan användas varje dag – däremot kan personer med extremt torr och överkänslig hy uppleva att de blir torrare av att använda black soap varje dag. Detta är för att black soap, med askan som ingrediens, exfolierar hyn. Detta är också nödvändigt för att rensa hyn från orenligheter och döda hudceller – men minska i vilket fall som helst användandet till varannan dag, vad tredje dag eller det som passar dig bäst.

Kika på Instagram-kontot aidakn för att se före/efter bilder och kunders feedback!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.